2013-09-30 @ 01:04:40 / Min vardag

2/3 av helgen gjord!

Jag tänkte bara slänga in ett inlägg nu mitt i natten med tanke på den dåliga uppdatering som har varit!

I lördag så spelade jag cup i Strängnäs och där så förlorade vi 2 matcher och vann en med 2-1! Gick helt okej för mig, jag stod 2 matcher av de 3 och en av den var vinstmatchen! 

Sen på kvällen så var det dax för teknikfest! Måste säga att det hände riktigt mycket kul!! 

Idag så åkte jag till Uppsala för att hälsa på Elin! Det var riktigt kul och skönt att få träffa henne igen! Tänker på dig! 

Och imorgon så har jag ju studiedag så är ju ledig! Riktigt skönt! Ska bara ta det lugnt och fixa en uppgift till skolan på tisdag! 

2013-09-27 @ 22:30:06 / Min vardag

Äntligen långhelg!

Ja nu har jag gjort det där fysikprovet och veckan är nu över! Så skönt! 

Började imorse med matte och hade fysikprovet efter det! Gick förhoppningsvis bättre än vad jag trodde! Efter lunch så började jag och Albin fila på ett mail som vi ska skicka från vårat UF-företag. Hoppas vi kan köra på vår idé! Sista lektionen var kemi och den gick fort och jag känner att jag förstår allt! 

Nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt och kollat på idol! Orkade dock inte kolla hela så nu ligger jag i sängen och ska strax sova för att jag har cup i Strängnäs imorgon!

2013-09-26 @ 22:27:39 / Min vardag

En snabb vecka!

Ja jag ska försöka summera denna vecka lite lätt! 

I tisdags så gick jag i skolan och hade träning på kvällen! Det var en rätt lugn och skön dag! 

Igår så hade jag konstruktion och idrott på förmiddagen. På eftermiddagen så hade jag UF. Först så lyssnade vi på när Sparbanken var där och pratade om hur man skriver en affärsplan och sen efter det så registrerade vi oss och vårat UF-företag på webben! Hade sedan fys på kvällen och sen så firade jag min lillebror som fyllde 9 år! Senare på kvällen så träffade jag Jesper och Fanny och kollade på när Rasmus spelade match! 

Idag så hade jag en engelskauppsats som skulle skrivas, det gick bättre än förväntat hoppas bara våran lärare tycker den var bra och ger mig E! (Är inte så vass på engelska)

Ikväll så pluggade jag och sen tränade jag och det gick bra! Och när jag kom hem så pluggade jag lite till... Det jag pluggade till var det jag skrev i förra inlägget, fysik! Hoppas verkligen det blir ett prov som passar mig!

2013-09-23 @ 22:12:16 / Min vardag

Måndag, ännu en vecka framför sig!

Känns lite ovärt att lägga upp det här inlägget men ändå skönt på nåt sätt! 

Jag gick i skolan mellan 8.45 till 16.05! Efter skolan så hade jag träning, den gick bra! Efter träningen åkte jag hem och pluggade fysik, känns inte super inför provet på fredag!2013-09-22 @ 21:36:27 / Hockey

Ännu en fantastisk helg!

Jag ska försöka summera den här helgen som knappt hann börja innan den var över!
 
Jag började helgen med att kolla på Rasmus match med Elin och Jesper. De förlorade den matchen tyvärr! Efter det så åkte jag hem och då var det dax för kalas, det var för min bror som fyller 9 år på onsdag. Lite senare på kvällen åkte jag, Elin, Moa, Jesper och Rasmus hem till Jesper. Man kan lugnt sagt säga att han bor långt ut på landet. Efter ett tag så kom även Fanny ut till Jesper och då åt vi mat och hade en riktigt trevlig kväll.
 
De vänner jag spenderade denna natt med är verkligen bäst!!
 
På söndagen vaknade vi upp eller rättare sagt vi sov inte så mycket, tror jag max sov i tre timmar! Men vad gör det? Vi åt frukost och sen tog vi bussen så vi var hemma till klockan 11.30 i Enköping. När jag kom hem gick jag och la mig. Sov en timme ungefär, riktigt välbehövligt för den kommande matchen. Ja exakt jag hade match och hade sovit 4 timmar innan. Kände mig orolig att jag inte skulle orka men det gjorde jag! Ger mig själv godkänt i matchen som slutade 5-5. Vi kvitterade med 1 min och 15 sekunder kvar, härligt trots att det bara var träningsmatch!
 
Nu så sitter jag här och tänker typ gå raka vägen i sängen efter att detta inlägg har publicerats, känner att jag behöver sova när jag har en skolvecka som toppas med fysikprov på fredag!

2013-09-20 @ 22:33:53 / Min vardag

Äntligen är du här Fredag!

JA! Äntligen fredag och helg, har sett fram emot detta sen i måndags! Dagen började med matteprov som gick sådär, antingen blev det bra eller typ F! inget mitt i mellan. Resten av dagen hade jag fysik, engelska och kemi! Kände mig rätt trött innan lunch och efter lunch när man ätit så var jag piggare!
 
Efter skolan har jag tagit det lugnt, hjälpte till med de två smörgåstårtor vi ska ha imorgon på min brors kalas. Han fyller 9 år på onsdag! Kollade på idol resterande av kvällen!

2013-09-19 @ 22:50:48 / Hockey

En fullspäckad dag

Har nu äntligen lagt mig i sängen! Har haft en fullspäckad dag idag! 

Började dagen med engelska. Efter lunch så hade jag matte och svenska! Fick jobba lite extra på matten eftersom vi har prov imorgon bitti! Hoppas det går bra!

Efter skolan åkte jag hem och åt mat och pluggade matte! För att sedan åka och träna, träningen gick för den delen bra idag också!

När jag kom hem så åt jag igen och hjälpte min syster med kemin och försökte hjälpa henne komma till rätta med sitt kommande gymnasieval!2013-09-18 @ 21:10:49 / Min vardag

Jag <3 MattebokenJag hade en bra dag i skolan och sen efter skolan så åkte jag hem! Elin och Moa följde med mig och vi pluggade matte hela kvällen! Det gick faktiskt rätt bra!

Ska ta det rätt lugnt nu resten av kvällen! Och på fredag har jag matteprov!2013-09-17 @ 19:57:10 / Min vardag

Trött!

Sitter nu framför tvn och bara tar det lugnt! Äntligen! 

Känner att det behövs! Har till och med träningsfritt imorgon! Ja men vad har jag gjort de två senaste dagarna då?

Jo igår gick jag i skolan och sen hade jag sen träning på kvällen! Tänkte blogga efter träningen men det blev lite annat som kom ivägen så gör det nu!

Idag så har jag också gått i skolan och efter den åkte jag hem och hämtade kläder för att sedan ha fys i ishallen! Det var då jag kände hur trött jag är! Höll på att somna mellan övningarna! 


2013-09-15 @ 23:08:57 / Min vardag

En riktigt skön dag!

Ännu en lugn dag genomförd! Började med att ta det lugnt på förmiddagen och sen på eftermiddagen så åkte jag till ishallen för att spela match! Dock blev det att stå i båset för min del! Vi vann med 4-2 så det är positivt!

Efter matchen så träffade jag Elin, Fanny och Rasmus! Vi åkte hem till Elin och då låg vi i soffan och tog det lugnt eller hyfsat iallafall! Det var kul iallafall, det är det viktigaste och det har vi alltid tillsammans! 


2013-09-15 @ 01:08:14 / Min vardag

En perfekt dag + kväll!


Sallad jag åt på Wickmans!

Började dagen med att äta lunch med Elin och Moa på Wickmans! Riktigt trevligt! Vi gick seda till Coop för att köpa kvällens middag! 

Vi var hemma hos mig och då kom även Jesper, Rasmus och Carro! Vi åt kött med klyftpotatis och bea! Riktigt gott! Till efterrätt så blev det en chokladtårta med ett hallonlager uppe på! De var riktigt god också!
Vår fina tårta! Eller det var mest Moa och Carro som gjorde den!

De vänner jag tillbringade dagen med idag är verkligen bäst!
2013-09-13 @ 20:27:05 / Min vardag

Fredag!

Dagens tårta!
 

Gick i skolan mellan 8.45 till 16.05 idag, en av anledningarna varför inte fredagar är min favoritdag! Sen är det inte så roliga lektioner heller för den delen... Men det måste göras så det är bara att kämpa på!
 
När jag kom hem så träffade jag pappa som varit borta på kurs sen i måndags så det var kul att få se han igen! Har inte gjort så mycket ikväll förutom att äta middag och sen efterrätt! Det är rätt ovanligt att vi äter efterrätt hemma hos mig om vi inte har gäster men det är alltid gott och mysigt! Jag kanske glömde nämna att jag inte hade nån träning idag! Riktigt skönt måste jag säga för att ha tränat 6 ispass på 4 dagar!
 

2013-09-12 @ 17:15:54 / Min vardag

Snart helg!

En av kemibokens alla sidor!

Ja det är bara fredag kvar, sen är det helg! Härligt!

Dagen börjades med engelska och på eftermiddagen var det matte och svenska! På svenskan hade vi seminarium med nån slags redovisning inlagd, det gick över förväntan så känner mig nöjd!

Nu sitter jag och försöker plugga kemi för ett eventuellt kemiprov imorgon men den andra kemiklassen hade inte kemiprov i måndag så vi får hoppas att vi också slipper det! 

Nu ikväll ska jag åka iväg och träna har två ispass ikväll med bl.a. HC Liljan och jag skulle få en slant (ingen dålig) för att jag var med så det känns värt det!

Nu måste jag läsa vidare så ha det gött alla kära läsare!2013-09-11 @ 16:52:25 / Min vardag

En lååång dag!

Jag började med att åka till idrottshuset för att ha utedag! Känns lite låg- eller mellanstadiet måste jag säga. Iallafallså blev vi indelade i grupper för att gå ut till Bresse. Det kanske ni inte tycker låter så jobbigt men vi skulle inte gå den vanliga asfaltsvägen utan gå upplandsleden och den går igenom gånstaspåret och sen igenom enbart skogar! Tror det var 8 km i fick gå idag, enkel väg alltså!
 
När vi kom fram till Bresse så skulle vi laga mat på stormkök och min grupp var riktigt effektiva så vi var en av de första grupperna påväg tillbaka sen. Och då var det ju dom där 8 km igen igenom skogen! 
 
Till slut kom vi tillbaka till idrottshuset och då hade jag ont i högra foten. Känns som jag har fått skavsår!
 
När jag kom hem duscha jag och sen så körde jag lite bil med mamma! Gick helt okej idag! Snart så ska jag åka och träna. Har träning mellan 21 och 22 idag igen! Har haft det i tre dagar i sträck nu och börjar känna mig lite trött! Men det är inget att klaga över, jag får spela hockey och så har jag ju sovmorgon till 10.20 imorgon!
 
 

2013-09-10 @ 22:18:30 / Min vardag

Påväg hem från ännu en sen träning!

Jag på cykeln!

Ja nu sitter jag här igen! På cykeln påväg hem från ännu en hockeyträning! Träningen gick hyfsat i sin helhet! 

Idag så hade jag digitalt skapande, CAD, design och fysik på schemat! Dagen flöt på tack vare alla mina vänner jag har! Ni är bäst! 

Efter skolan så gick jag, Elin och Moa till torget och snacka! Vi kom in på vårat UF och idén vi börja spåna på känns som en riktigt bra idé!

2013-09-09 @ 17:25:53 / Min vardag

Tidig morgon till sen kväll!

Började med att gå upp kl.7.30 idag! Det är nog rekord för mig på skoldagar det här året!! Jag började iallafall med digitalt skapande imorse och efter det hade jag kemi. På eftermiddagen hade jag både matte och sen svenska. På svenskan gjorde vi klart en uppgift vi har semunarium på på torsdag! Hoppas det går bra!! Men jag har en grym grupp så!!
 
När jag kom hem så pluggade jag matte för att jag ligger efter. Det känns inte bra och så fattar jag typ bara hälften... Men hoppas jag fattar allt tills provet på nästa fredag.
 
Snart ska jag iväg och träna! Ikväll blir det dubbla ispass! Så jag är på is från 19.40 till 22.00! En riktigt lång träning framför mig! Hoppas den eller rättare sagt båda går bra!
 
 

2013-09-08 @ 22:48:51 / Tankar

Alltid värt att kämpa!

Alla har vi olika väg
En del är långa andra korta
Men en sak har vi alla gemensamt
Vi alla ska över samma berg
På andra sidan finns det vi kämpar för
Det som gör oss lyckligast!


2013-09-08 @ 20:49:30 / Hockey

En blandad helg!

 
Hur ska jag börja?
Jag började med att träffa Elin och Moa! Vi handlade först på Coop inför kvällen och när vi letade efter färdig pizzadeg så måste vi ha sett helt vilsna ut eftersom vi gick runt och aldrig hittade den! Till slut bestämde vi oss för att göra egen! Efter det så åkte vi hem till Elin och plugga matte och prata om allt möjligt! På kvällen kom Rasmus och Fanny och anslöt till oss och då började vi laga mat! Som ni säkert förstod tidigare så åt vi hemmagjord pizza och till efterrätt blev det fruktsallad och glass! Hela kvällen var verkligen toppen!!!
 
Idag så gick jag upp kl. 04.55 för att åka iväg och spela cup i Arboga. I första matchen stod hemmalaget Arboga för motståndet och då förlorade vi med 6-0... Andra matchen var ungefär på samma sätt mot Nacka, då blev det 7-0... Värt att tillägga är att båda de här lagen är elitlag och vi är division 1 lag så de ska vinna över oss men inte med så här mycket!! I sista matchen så mötte vi Kumla som också är ett division 1 lag och det blev en hyfsat jämn match men dock så vann de med 4-1. De satt sina chanser och det gjorde inte vi! Det är bara att se framåt och ta lärdom av det här!
 
Av den resterande kvällen ska jag nog ta en dusch! Har duschat tre gånger redan idag och känner mig ren men ibland får jag bara lust att stå i duschen och fundera på saker och ting! Sen ska jag väl kanske kolla lite i matteboken för att förbereda mig för morgondagen och efter det är det dags att sova om det tar den tid jag tror!
 
Ha det gött alla mina kära läsare!!
 

2013-09-06 @ 19:53:44 / Min vardag

Äntligen helg!

Hej!
 
Idag började jag 8.45 med matte och efter det fysik. Båda lektionerna gick bra och jag lyckades jobba lite, fast det är ändå de andra lektionerna som är de roligaste när vi bara sitter och skrattar! Hade engelska och kemi på eftermiddagen, men jag fick sluta en timme tidigare idag! Tummen upp för det!
 
Efter skolan åkte jag hem och hela kvällen kommer gå i samma tema. Att bara ta det lugnt! Faktiskt riktigt skönt med en sån kväll! Har ju oftast träning eller något annat på gång!
 
Har faktiskt inget mer att skriva om idag!
 
Ha det gött!
 
Tog en bild från i våras då vi hade ledarmatch och jag var utespelare istället för målvakt!
 
 

2013-09-05 @ 21:30:00 / Hockey

Torsdag!

Hej!
 
Idag så hade jag sovmorgon till 10.20! Riktigt skönt! Vi började med engelska där jag hade glostest och gissa vad? Jag fick alla rätt 21/21!!! Sen hade vi lunch och den var mycket trevlig. Efter det så hade vi matte och det var en av de roligaste lektionerna iår, det händer alltid så knäppa saker på våra lektioner! Sista lektionen för dagen var svenska och det var eget arbete i grupp. Min grupp satt i skolan och jobbade och det gick bra till en början innan vi kom in på andra tankar och börja prata om annat, men det är det som gör mina tråkiga dagar roliga. Att få vara med underbara vänner!!
 
Efter skolan körde jag lite bil, dels till Coop och hämtade min nya jacka! Det känns skönt att ha en ny jacka!!
 
Jag är just nu och tränar och då undrar ni säkert hur gör han? Jo det är så att jag har skrivit mitt första tidsinställda inlägg idag. Så just nu är jag alltså och tränar, forhoppningsvis går det bra!
 
Kommer inte hinna blogga ikväll för min träning slutar 22.00 och då ska jag byta om.
 
Så ni får sova gott alla mina läsare!
 
Min matchtröja!
 

2013-09-04 @ 22:36:09 / Min vardag

En trevlig dag!

Hej!
 
Idag har jag haft CAD på morgonen och efter det hade jag idrott. Sedan gick jag och åt lunch med Jesper, Albin och Bror på Amazing Thai där vi mötte upp Rasmus. Det var en ovanlig lunch, kan tyvärr inte säga varför här på bloggen men de som vet vet och om någon vill veta får den fråga mig!
 
Vi hade 3 timmars håla och efter det skulle vi lyssna på två tjejer från Sparbanken för att veta hur vi ska göra för att starta våra UF-företag. Jag har för övrigt en riktigt bra grupp som blev bestämd idag!
 
Efter skolan åkte jag och träna! Det gick bra, vi hade dock bara fys men idag kände jag mig bättre i kroppen än igår. Sen åkte jag och bowla med Rasmus och Jesper. Tyvärr så förlora jag men slog personbästa med 110 poäng på en serie!! Stolt!
 
Vi gick sen och åt mat på Astas. Då följde även Sanna i min klass med. Jag tog en Fungi, det är en pizza med bara champinjoner och ost om någon undrande. Vi satt där ett tag innan vi åkte hem eller till pilotbacken! Jag och Rasmus står typ där en timme ungefär innan vi säger hejdå till varandra!
 
Och nu sitter jag och bloggar så har inget mer att säga.
 
Ha det så bra alla mina läsare!
Det här är ju typ jag! Älskar min träning!!!
 
 
 

2013-09-03 @ 23:01:26 / Min vardag

En lugn dag!

Hej!

Började med att ha digitalt skapande idag men min lärare var sjuk så jag kunde ta det lugnt! Efter det hade jag CAD och det gick bra! Min tävlingsinstinkt tog över så jag tävlade mot Moa om vem som var snabbast, dock satt hon över det var därför hon vann!

Efter lunch hade jag design och om ni har nån pryl som ni gillar att använda så får ni gärna kommentera så kanske jag gör den antingen i gips eller lera. Det är vår uppgift att göra någon pryl som går att använda!

Avslutade skoldagen med att ha fysik då vi hade labb och även en efterföljande uppgift som jag skrivit hela kvällen förutom när jag var på träning.

Träningen gick riktigt dåligt! Vissa dagar är så när inget funkar!

Tänkte ta och sova nu!

Godnatt mina läsare!!


2013-09-02 @ 23:15:18 / Min vardag

En misslyckad middag!

Hej!

Vet inte hur jag ska börja? Jag började iallafall kl.8.45 idag med digitalt skapande! Hoppas den kursen blir kul!
Hade kemi efter det men då var vår lärare borta så vi skulle bara göra en lätt uppgift! Hade även matte och svenska!

Efter skolan åkte jag hem och pluggade engelska! Har glosor!!

Min familj åkte till Västerås för att kolla på cykel till Wilmer (min bror)! Då fick jag ställa mig och laga mat. Det gick bra förutom att proppen gick två gånger till spisen och riset blev bränt! Inte nog med det hade även i lite mycket soya i kycklinggrytan! Det gick att äta så jättedåligt kan det inte blivit? Familjen kokade dock om riset! Jag åt innan så jag fick äta det brända...

Åkte sen innan min träning ut och övningskörde i en halvtimme! Det gick faktiskt ovanligt bra! Tycker om pappas bil!

Åkte som sagt efter det och träna och träningen gick bra! Inte dåligt och inte super, helt ok!

Tänkte ta och sova nu!

Godnatt mina kära läsare!


2013-09-02 @ 08:09:20 / Dagens outfit!

Dagens outfit!

Hej!

Nu kör jag det jag lovade igår! Dagens outfit! Idag har jag en blågrå-randig T-shirt med blåa jeans! Hoppas det syns hyfsat på bilden!

Ha det gött!


2013-09-01 @ 16:49:25 / Min vardag

En lugn söndag!

Hej!
 
Idag så har jag tagit det rätt så lugnt! Jag började dagen med att träffa Andreas och kolla på Rasmus och hans lag när det lirade match mot Sannadals! Det förlorade tyvärr med 26-23 men det gjorde en bra match enligt mig men blev lite slarviga i slutet. Efter det åkte jag vi hem och då beställde jag en höstjacka! Får hoppas att den passar när den kommer!
 
Lite senare åkte vi och handla och då var det jag som körde till Maxi! Jag tycker inte om min mammas bil eftersom jag har kört med pappas mer och kan den bättre då! Men men jag tog mig till Maxi till slut! När vi skulle åka hem fick mamma köra för jag hade fått nog av den bilen idag då!
 
När vi kom hem så satt jag mig vid datorn och började skriva detta inlägg! Värt att notera är att jag skaffat en ny kategori idag och det är Dagens outfit! Får se vilken morgon som jag lägger upp den första bilden men  nu vet ni att det finns!
 
Nu tänkte jag ta det lugnt ikväll, kanske plugga lite mer på mina engelskaglosor, inte vet jag? Får se hur den här kvällen slutar!
 
Ha det gött!
 
Måste tyvärr be om ursäkt om kvalitén på bilden men alla bilder jag tar är tagna med mobilen!