2013-11-24 @ 21:24:00 / Hockey

Mysig helg!!

Älskar dig!
 
I fredag så spelade jag match som vi ledde med 4-2 efter första men förlorade med 6-4 efter att det gjort 5-4 med 2 och en halv minut kvar... Skulle vilja haft med mig en poäng i den matche mot seriledarna!
Efter matchen åkte jag, Elin och mamma till mormor och morfar och tog en kopp te! Det var riktig kul att få sitta och prata med dem. 
 
På lördagen bakade jag och Elin pepparkakor. Måste säga att vi var riktigt duktiga! Jag tycker de blev riktigt fina! Efter bakande gick vi från mig hem till Elin och spenderade en mysig kväll där!!
 
Idag så hade vi match och vi vann den till slut med 4-3 efter att ha vänt 1-3 med bara 9 och en halv minut kvar! Riktigt skönt att vinna trots att jag stog i båset! 

2013-11-20 @ 22:23:01 / Min vardag

Devent UF


Mitt härliga UF Företag

Idag hade jag och mitt UF företag Devent (som jag driver med Elin, Moa och Albin) utställning på öppet hus. Eller det var inte så mycket att ställa ut, vi gick mest runt och delade ut flygblad och pratade med folk om oss! Jag blir bara mer taggad varje gång vi gör något med företaget!! 

Annars så hade jag bara konstruktion och idrott imorse! Vi hade bad på idrotten och idag förstod jag att jag aldrig kommer kunna flyta för jag känner mig som en sten i vattnet...


2013-11-17 @ 22:22:36 / Hockey

En fantastisk helg!!
Bjuder på några bilder JAG och Elin tog idag efter vår lunch! 

Har haft en underbar helg med min flickvän! I fredag så var vi hemma hos henne och hade en lugn kväll! På lördagen vaknade vi vid 9-10 och hade en skön morgon! Sen på kvällen så åkte hon till sin mormor och morfar och sen när hon kom hem till Enköping kom hon hem till mig! 

På söndag tog vi oss cyklande upp till intersport och jag kollade på vinterskor! Hittade ett par men det kanske fanns i min storlek i Bålsta för i Enköping så fanns dem inte... Sedan åkte vi till maxi och köpte köttbullar som vi åt hemma hos Elin senare! 

Kvällen spenderade jag dock i ett bås i Spånga! Vi vann matchen med 6-5 efter övertid så det var skönt med 2 poäng! 


2013-11-10 @ 14:26:47 / Min vardag

Förlåt!

Jag har varit urusel på att blogga den senaste tiden! Kännt att det varit för mycket och då har jag inte hunnit med! 

Igår så var jag iallafall hos Moa med Rasmus, Elin och Carro! Vi hade en trevlig kväll!

Ikväll så ska jag vara hemma hos Elin och ha en mysig kväll och kolla Solsidan! 

Hoppas jag blir bättre på att blogga i fortsättningen så ni kan följa mig och mitt underbara liv!

2013-11-03 @ 21:15:43 / Min vardag

Helgen!Ja vad har jag haft för mig i helgen?

Jo i fredags så kom Elin till lunchen och så pluggade vi fysik på eftermiddagen! Maten på kvällen gick hon till Fanny och började laga mat! Rasmus kom till mig då och vi gick till Fanny och Elin senare på kvällen och åt deras halloween-middag! Det var riktigt kreativt gjort! Vi kollade skräckfilm på kvällen och sen sov vi alla fyra kvar! 

På lördagen så åkte vi fyra till Stockholm! Vi hade en underbar shoppingdag med en god middag på kvällen! Jag är så glad att jag har mina vänner! När vi kom hem så cyklade jag och Elin hem till henne! Vid klockan 12 så var vi på kyrkogården! Det var riktigt fint att se alla ljus!! 

Idag så hade jag match! Vi vann med 4-3 efter straffar men jag stod dock inte! På kvällen åkte vi till farfar och åt en god middag! 

Nu ska jag ha en skön kväll framför tv:n!