2013-08-31 @ 22:46:03 / Min vardag

Två hektiska dagar!

Hej!

Jag ska försöka summera mina två senaste dagar nu! Vet inte hur det kommer gå vi får helt enkelt se!

I fredags hade jag fyra lektioner i skolan och det är tur att jag har de vänner som jag har för skolan blir så mycket enklare då! Ni vet vilka ni är!

På kvällen åkte jag och spelade match och sen till Elin! Ni kan läsa om det i gårdagens inlägg!

Imorse gick jag upp 06.15 för att åka och spela vidare cupen som vi påbörjade igår. Första matchen stod jag i båset och då vann vi med 3-1! Mycket skönt med vinst! Första för J18 den här säsongen!

I match nummer 2 vann vi också med 6-2, i den matchen stod jag och gjorde en helt okej match om man jämför med plattmatchen av mig igår! Med detta resultat så innebar det att om vi vann sista matchen skulle vi komma tvåa i cupen!

Dock så förlorade vi sista matchen och då stod jag också i båset! Det betydde att vi kom på en slutgiltig 3:e plats! Över förväntan pga. vi har ett så ungt lag!

Efter denna långa dag så tog jag mig till Misto Uno och där åt jag middag med Jesper och Rasmus! Efter våran middag så tog vi oss tillbaka till ishallen för att ladda min mobil och när den fått tillräckligt med batteri så åkte vi hem till Rasmus och det är där jag nu!

Jesper och Rasmus har startat en ny blogg så ni får ta er in och läsa på den också! Adressen är dualvideoblogg.blogg.se lägg det på minnet innan de blir världskända!

Har inget mer att berätta nu så ni får kika in här imorgon och se om det kommer ett nytt inlägg!

Ha det gött!


2013-08-30 @ 23:31:27 / Min vardag

En räddad kväll!

Hej!

Ligger nu i sängen och ska upp imorgon kl. 6 så detta kommer bli ett kort inlägg! Tänkte så att jag summerar fredag och lördag imorgon kväll med några inlägg så får ni höra vad jag gjort då!

Hade match idag som slutade med en 5-1 förlust så det känns surt men kvällen räddades av mina fina vänner Elin, Moa, Rasmus och Jesper då vi åkte hem till Elin en liten stund! Det var riktigt kul att bara ligga och prata lite!

Ska sova nu så ha en bra natt så hörs vi imorgon!


2013-08-29 @ 21:19:05 / Min vardag

En träningsfri dag!

Hej mina kära läsare!
 
Idag så hade jag sovmorgon tills kl.13.10 och då började jag med matte. En rätt lugn lektion som gick så bra att det får bli årets bästa hittils! (Har snart gått i två veckor) Efter matten hade vi svenska och den flöt på och helt plöstligt var dagen slut!
 
När jag kom hem så skulle vi lägga i våran nya båt! Vi har bytt nu under senaste veckan så det hjälpte jag till med. Det gick bra var skönt att vara på sjön trots att det inte var den varmaste kvällen! Har inte haft tid att åka så mycket båt i sommar.
 
När vi kom hem så åkte jag ut och övningskörde. Det är alltid kul när man väl hinner köra! Har som sagt alltid annat för mig känns det som! Körde runt lite på landet och sen till coop pga. vi skulle köpa mjölk. Då träffade jag Albin utanför så vi stod och pratade när pappa var in och köpte mjölk. Sen så körde jag hem och började skriva detta inlägg så nu är jag ifatt verkligheten!
 
Har en jobbig dag i skolan imorgon! Berättar om det då! Imorgon har jag match mot Åkers/Strängnäs och kl.19.30 i Bachohallen också! Be there!
 
Ha det gött!
Tog denna bild under tiden vi var ute med båten idag!

2013-08-28 @ 21:19:00 / Min vardag

En undebar dag!

Hej!

Idag så började jag kl.8.45 med CAD och efter det hade vi idrott! Mitt mål på coopertestet vi hade idag var att komma först! Förutsättningarna var dock inte de bästa eftersom när jag vaknade i morse var jag jättesnorig! Men sen när jag stod där på startlinjen så vet de som känner mig hur jag blir! Det finns bara en sak då, VINNA!

Jag lyckades vinna till slut med tiden 11.15. Det är en helt ok tid för att vara mig.

Efter skolan så åkte jag och Albin hem till våran fina Elin. Vi spenderade 2 timmar där! mycket uppskattat! Det är såna här stunder som gör att man orkar vardagen!

Lite senare så åkte jag och träna! Idag så stod det endast fys på schemat så vi i laget bestämde oss för att köra amerikansk fotboll! Det var riktigt kul!

När jag kom hem så började jag plugga lite matte. Det gick bra i början men helt plötsligt körde jag fast helt! Så då bestämde jag mig för att ge upp och kolla på Idol. Riktigt skönt att bara sitta ner och ta det lugnt.

Nu sitter jag framför datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra! Får helt enkelt se hur kvällen slutar.

Och inte nog med det, imorgon börjar vi 12.35! Fantastiskt skönt nu efter några tidiga mornar.

Ni får ha en fortsatt bra kväll mina kära läsare så hörs vi!
Tog denna bild i Elins hängmatta idag!

2013-08-27 @ 23:00:45 / Min vardag

En fullspäckad dag på Microsoft!

Hej!

Idag så gick jag upp kl. 5 för att ta mig till Stockholm och Microsoft svenska huvudkontor. Det var en spänd Oliver med många förväntningar som åkte dit! Ska nu försöka göra en sammanfattning av en dag jag knappt minns allt av själv... Vi får se hur det blir!

Jag gick alltså upp kl. 5 för att åka till Stockholm och Microsoft. Vi var dock tvungna att åka via Uppsala för att Ung Företagsamhets bussar gick där ifrån. Ung Företagsamhet och Microsoft samarbetade för att göra den innovation camp möjlig.

Men vid cirka åtta så var vi framme och då kom vi in och fick våra namnskyltar! Kändes lite coolt! Sedan gick vi in i en stor sal där vi fick lyssna på några personer. Och det var då vi fick reda på vad Microsofts problem var som de ville ha hjälp av oss ungdomar att lösa!

Problemet var att de ville ha fler Microsoft Surface sålda. Nu vet säkert majoriteten av er inte vad det är men det är Microsoft egna läsplatta.

Vi 80 ungdomar som var där blev indelade i 11 olika lag, jag kom inte i min väns Moas lag så det kändes lite tråkigt! Men då fick man chansen att lära nya personer och det är alltid kul!

Jag hamnade i ett lag som hade missuppfattat allt i början så vi tänkte att vi skulle göra om hela läsplattan till så som vi ville ha den! Men mitt på dagen så fick vi reda på att vi egentligen bara skulle marknadsföra den befintliga så då började vi om från ruta 1!

Men jag tycker vi gjorde det bra, vi fick ihop en lösning och hade en touch på våran redovisning genom att ha en sketch där vi använde läsplattan!

Klockan gick riktigt fort och helt plötsligt var det prisutdelning. Dock så vann inte mitt eller Moas lag så det var synd men vi kämpade väl tycker jag!

Men nu tänker ni! Vad åt vi under hela dan då? Jo, vi fick lunch i form av kött och potatis och till middag pizza! De hade beställt hämtpizza, har nog aldrig sett så många pizzor samtidigt! Det var 100 pizzor tror jag! Kändes galet mycket! Och om inte det räckte så fick vi fika flera gånger och vi fick ta hur mycket läsk vi ville! Alla kylskåp var typ tomma när vi åkte där ifrån!

Sen kom vi hem till Enköping vid 10 på kvällen och jag känner mig helt slut och har massor av tankar i huvudet!

Och imorgon har jag något som jag både älskar och hatar! COOPERTEST på idrotten! Vi får se hur det går!

Har nog inget mer att berätta nu men godnatt mina kära läsare!!


2013-08-26 @ 22:59:06 / Min vardag

Ännu en dag avklarad!

Idag så har jag gått i skolan och där hade jag först kemi! Det gick sådär, vi fick reda på att vi gjort fel på en laboration!

Efter det så hade vi lunch och sen matte och svenska på eftermiddagen! Det var under svenskan mina vänner Moa och Elin hjälpte mig starta den här bloggen!

På kvällen var jag hemma först och sen åkte jag iväg och träna! På fysen fick jag hålla i en grupp, vi skulle träna spänst, frekvens och smidighet! det sistnämda är väl inte min starka sida! Träningen gick bra och efter ispasset så fick jag reda på att jag skulle få stå på matchen på fredag! Vi (ESK J18) har cup hemma i bachohallen i helgen för er som vill komma och kolla!

Match nummer 1 är mot Åkers/Strängnäs och vi får se hur det går!

Nu så ligger jag i sängen och funderar på att släcka lampan för imorgon händer något speciellt! Ska upp tidigt! Jag berättar vad det imorgon när jag kommit hem, så då har ni en anledning att klicka er hit även imorgon!

Det blev mitt längsta inlägg hittills men nu ska jag väl sova!

Ha det bra!


2013-08-26 @ 14:54:30 / Min vardag

Nu finns jag här!

Hej!

Kul att ni hittat hit! Bloggen heter som den gör eftersom jag ofta har något för mig! Jag ska försöka blogga så ofta jag har tid så då är det bara att kika in!


2013-08-26 @ 14:38:38 / Min vardag

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.