2013-09-04 @ 22:36:09 / Min vardag

En trevlig dag!

Hej!
 
Idag har jag haft CAD på morgonen och efter det hade jag idrott. Sedan gick jag och åt lunch med Jesper, Albin och Bror på Amazing Thai där vi mötte upp Rasmus. Det var en ovanlig lunch, kan tyvärr inte säga varför här på bloggen men de som vet vet och om någon vill veta får den fråga mig!
 
Vi hade 3 timmars håla och efter det skulle vi lyssna på två tjejer från Sparbanken för att veta hur vi ska göra för att starta våra UF-företag. Jag har för övrigt en riktigt bra grupp som blev bestämd idag!
 
Efter skolan åkte jag och träna! Det gick bra, vi hade dock bara fys men idag kände jag mig bättre i kroppen än igår. Sen åkte jag och bowla med Rasmus och Jesper. Tyvärr så förlora jag men slog personbästa med 110 poäng på en serie!! Stolt!
 
Vi gick sen och åt mat på Astas. Då följde även Sanna i min klass med. Jag tog en Fungi, det är en pizza med bara champinjoner och ost om någon undrande. Vi satt där ett tag innan vi åkte hem eller till pilotbacken! Jag och Rasmus står typ där en timme ungefär innan vi säger hejdå till varandra!
 
Och nu sitter jag och bloggar så har inget mer att säga.
 
Ha det så bra alla mina läsare!
Det här är ju typ jag! Älskar min träning!!!
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo