2013-09-01 @ 16:49:25 / Min vardag

En lugn söndag!

Hej!
 
Idag så har jag tagit det rätt så lugnt! Jag började dagen med att träffa Andreas och kolla på Rasmus och hans lag när det lirade match mot Sannadals! Det förlorade tyvärr med 26-23 men det gjorde en bra match enligt mig men blev lite slarviga i slutet. Efter det åkte jag vi hem och då beställde jag en höstjacka! Får hoppas att den passar när den kommer!
 
Lite senare åkte vi och handla och då var det jag som körde till Maxi! Jag tycker inte om min mammas bil eftersom jag har kört med pappas mer och kan den bättre då! Men men jag tog mig till Maxi till slut! När vi skulle åka hem fick mamma köra för jag hade fått nog av den bilen idag då!
 
När vi kom hem så satt jag mig vid datorn och började skriva detta inlägg! Värt att notera är att jag skaffat en ny kategori idag och det är Dagens outfit! Får se vilken morgon som jag lägger upp den första bilden men  nu vet ni att det finns!
 
Nu tänkte jag ta det lugnt ikväll, kanske plugga lite mer på mina engelskaglosor, inte vet jag? Får se hur den här kvällen slutar!
 
Ha det gött!
 
Måste tyvärr be om ursäkt om kvalitén på bilden men alla bilder jag tar är tagna med mobilen!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo