2013-09-08 @ 20:49:30 / Hockey

En blandad helg!

 
Hur ska jag börja?
Jag började med att träffa Elin och Moa! Vi handlade först på Coop inför kvällen och när vi letade efter färdig pizzadeg så måste vi ha sett helt vilsna ut eftersom vi gick runt och aldrig hittade den! Till slut bestämde vi oss för att göra egen! Efter det så åkte vi hem till Elin och plugga matte och prata om allt möjligt! På kvällen kom Rasmus och Fanny och anslöt till oss och då började vi laga mat! Som ni säkert förstod tidigare så åt vi hemmagjord pizza och till efterrätt blev det fruktsallad och glass! Hela kvällen var verkligen toppen!!!
 
Idag så gick jag upp kl. 04.55 för att åka iväg och spela cup i Arboga. I första matchen stod hemmalaget Arboga för motståndet och då förlorade vi med 6-0... Andra matchen var ungefär på samma sätt mot Nacka, då blev det 7-0... Värt att tillägga är att båda de här lagen är elitlag och vi är division 1 lag så de ska vinna över oss men inte med så här mycket!! I sista matchen så mötte vi Kumla som också är ett division 1 lag och det blev en hyfsat jämn match men dock så vann de med 4-1. De satt sina chanser och det gjorde inte vi! Det är bara att se framåt och ta lärdom av det här!
 
Av den resterande kvällen ska jag nog ta en dusch! Har duschat tre gånger redan idag och känner mig ren men ibland får jag bara lust att stå i duschen och fundera på saker och ting! Sen ska jag väl kanske kolla lite i matteboken för att förbereda mig för morgondagen och efter det är det dags att sova om det tar den tid jag tror!
 
Ha det gött alla mina kära läsare!!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo