2013-09-22 @ 21:36:27 / Hockey

Ännu en fantastisk helg!

Jag ska försöka summera den här helgen som knappt hann börja innan den var över!
 
Jag började helgen med att kolla på Rasmus match med Elin och Jesper. De förlorade den matchen tyvärr! Efter det så åkte jag hem och då var det dax för kalas, det var för min bror som fyller 9 år på onsdag. Lite senare på kvällen åkte jag, Elin, Moa, Jesper och Rasmus hem till Jesper. Man kan lugnt sagt säga att han bor långt ut på landet. Efter ett tag så kom även Fanny ut till Jesper och då åt vi mat och hade en riktigt trevlig kväll.
 
De vänner jag spenderade denna natt med är verkligen bäst!!
 
På söndagen vaknade vi upp eller rättare sagt vi sov inte så mycket, tror jag max sov i tre timmar! Men vad gör det? Vi åt frukost och sen tog vi bussen så vi var hemma till klockan 11.30 i Enköping. När jag kom hem gick jag och la mig. Sov en timme ungefär, riktigt välbehövligt för den kommande matchen. Ja exakt jag hade match och hade sovit 4 timmar innan. Kände mig orolig att jag inte skulle orka men det gjorde jag! Ger mig själv godkänt i matchen som slutade 5-5. Vi kvitterade med 1 min och 15 sekunder kvar, härligt trots att det bara var träningsmatch!
 
Nu så sitter jag här och tänker typ gå raka vägen i sängen efter att detta inlägg har publicerats, känner att jag behöver sova när jag har en skolvecka som toppas med fysikprov på fredag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo