2013-08-31 @ 22:46:03 / Min vardag

Två hektiska dagar!

Hej!

Jag ska försöka summera mina två senaste dagar nu! Vet inte hur det kommer gå vi får helt enkelt se!

I fredags hade jag fyra lektioner i skolan och det är tur att jag har de vänner som jag har för skolan blir så mycket enklare då! Ni vet vilka ni är!

På kvällen åkte jag och spelade match och sen till Elin! Ni kan läsa om det i gårdagens inlägg!

Imorse gick jag upp 06.15 för att åka och spela vidare cupen som vi påbörjade igår. Första matchen stod jag i båset och då vann vi med 3-1! Mycket skönt med vinst! Första för J18 den här säsongen!

I match nummer 2 vann vi också med 6-2, i den matchen stod jag och gjorde en helt okej match om man jämför med plattmatchen av mig igår! Med detta resultat så innebar det att om vi vann sista matchen skulle vi komma tvåa i cupen!

Dock så förlorade vi sista matchen och då stod jag också i båset! Det betydde att vi kom på en slutgiltig 3:e plats! Över förväntan pga. vi har ett så ungt lag!

Efter denna långa dag så tog jag mig till Misto Uno och där åt jag middag med Jesper och Rasmus! Efter våran middag så tog vi oss tillbaka till ishallen för att ladda min mobil och när den fått tillräckligt med batteri så åkte vi hem till Rasmus och det är där jag nu!

Jesper och Rasmus har startat en ny blogg så ni får ta er in och läsa på den också! Adressen är dualvideoblogg.blogg.se lägg det på minnet innan de blir världskända!

Har inget mer att berätta nu så ni får kika in här imorgon och se om det kommer ett nytt inlägg!

Ha det gött!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo