2013-08-29 @ 21:19:05 / Min vardag

En träningsfri dag!

Hej mina kära läsare!
 
Idag så hade jag sovmorgon tills kl.13.10 och då började jag med matte. En rätt lugn lektion som gick så bra att det får bli årets bästa hittils! (Har snart gått i två veckor) Efter matten hade vi svenska och den flöt på och helt plöstligt var dagen slut!
 
När jag kom hem så skulle vi lägga i våran nya båt! Vi har bytt nu under senaste veckan så det hjälpte jag till med. Det gick bra var skönt att vara på sjön trots att det inte var den varmaste kvällen! Har inte haft tid att åka så mycket båt i sommar.
 
När vi kom hem så åkte jag ut och övningskörde. Det är alltid kul när man väl hinner köra! Har som sagt alltid annat för mig känns det som! Körde runt lite på landet och sen till coop pga. vi skulle köpa mjölk. Då träffade jag Albin utanför så vi stod och pratade när pappa var in och köpte mjölk. Sen så körde jag hem och började skriva detta inlägg så nu är jag ifatt verkligheten!
 
Har en jobbig dag i skolan imorgon! Berättar om det då! Imorgon har jag match mot Åkers/Strängnäs och kl.19.30 i Bachohallen också! Be there!
 
Ha det gött!
Tog denna bild under tiden vi var ute med båten idag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo