2013-08-27 @ 23:00:45 / Min vardag

En fullspäckad dag på Microsoft!

Hej!

Idag så gick jag upp kl. 5 för att ta mig till Stockholm och Microsoft svenska huvudkontor. Det var en spänd Oliver med många förväntningar som åkte dit! Ska nu försöka göra en sammanfattning av en dag jag knappt minns allt av själv... Vi får se hur det blir!

Jag gick alltså upp kl. 5 för att åka till Stockholm och Microsoft. Vi var dock tvungna att åka via Uppsala för att Ung Företagsamhets bussar gick där ifrån. Ung Företagsamhet och Microsoft samarbetade för att göra den innovation camp möjlig.

Men vid cirka åtta så var vi framme och då kom vi in och fick våra namnskyltar! Kändes lite coolt! Sedan gick vi in i en stor sal där vi fick lyssna på några personer. Och det var då vi fick reda på vad Microsofts problem var som de ville ha hjälp av oss ungdomar att lösa!

Problemet var att de ville ha fler Microsoft Surface sålda. Nu vet säkert majoriteten av er inte vad det är men det är Microsoft egna läsplatta.

Vi 80 ungdomar som var där blev indelade i 11 olika lag, jag kom inte i min väns Moas lag så det kändes lite tråkigt! Men då fick man chansen att lära nya personer och det är alltid kul!

Jag hamnade i ett lag som hade missuppfattat allt i början så vi tänkte att vi skulle göra om hela läsplattan till så som vi ville ha den! Men mitt på dagen så fick vi reda på att vi egentligen bara skulle marknadsföra den befintliga så då började vi om från ruta 1!

Men jag tycker vi gjorde det bra, vi fick ihop en lösning och hade en touch på våran redovisning genom att ha en sketch där vi använde läsplattan!

Klockan gick riktigt fort och helt plötsligt var det prisutdelning. Dock så vann inte mitt eller Moas lag så det var synd men vi kämpade väl tycker jag!

Men nu tänker ni! Vad åt vi under hela dan då? Jo, vi fick lunch i form av kött och potatis och till middag pizza! De hade beställt hämtpizza, har nog aldrig sett så många pizzor samtidigt! Det var 100 pizzor tror jag! Kändes galet mycket! Och om inte det räckte så fick vi fika flera gånger och vi fick ta hur mycket läsk vi ville! Alla kylskåp var typ tomma när vi åkte där ifrån!

Sen kom vi hem till Enköping vid 10 på kvällen och jag känner mig helt slut och har massor av tankar i huvudet!

Och imorgon har jag något som jag både älskar och hatar! COOPERTEST på idrotten! Vi får se hur det går!

Har nog inget mer att berätta nu men godnatt mina kära läsare!!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo